luni, 26 octombrie 2009

despre intalnirea cu Ochiul si Madam'

Joi, ora 19:45 Probam joi seara terapia prin shopping. Era după muncă, eram obosită și căutam ieșirea din mall. Cum mergeam, îngândurată la ceea ce avea să vie...POC! Din dreapta mea, un căpete mă trântește la pământ, el nesimțitul(a) rămânând în picioare, eu, victima cu fața înfiptă în ciment! Dânsul(a), monument de rafinament și inteligență (că doar ast le poesteam studenților în apărarea lui), îmi trântește un "scuze..." sec, în timp ce eu încercam SIN-GU-RĂĂĂ să mă adun de pe jos, cu același mare rafinament, desigur! Obișnuită cu evenimente care necesită scuze pe săptămâna aceasta, curtoazia reciprocă mi-a venit din inerţie, înainte de a mă întoarce la căpete. Căpetele, în cazul în care n-ați ghicit până acum, era ochiul cu unghii, deșteptul din noul spot Coca Cola, vă dați seama ce urlet am tras în momentul în care m-am întors înspre el ??? Cred că a stat pământul în loc... Nu mă mai întorc în Plazza, cel puțin până nu dispar Ochii plimbăreți. Îmi imaginam un ochi mai pitic, nu ditai matahala, care a fost oare ideea cu uriașul?


Vineri, ora 14:51 - Eu: Madame?
                           - Secretara: N-avem!
                           (Wow, ce surpriza!)
Luni, ora 13:00 - Eu: Madame?
                        - Secretara: N-avem!
                           (Wow, ce surpriza!)
Madame!         
Poate că nu aş scrie acum nimic dacă ai fi cum te-am crezut înainte de elegantă şi nu ţi-ai pune în gând să îmi fredonezi zilnic refernul unei melodii proaste. Încep să mă simt ca un ciorap prea sexy pe o pulpă durdulie, strâmt şi nepotrivit. Bănuiesc că nu ești nici dumneata fericită....eşti prea uscată înăuntru şi pe dinafară. Apropo de asta,  de ce toţi cărora le zâmbeşti reverenţios sunt "imbecili"? Nu mi te-a lăudat nimeni în ultimii 3 ani, dar trebuie să fii fantastică, unde mi-a fost capul?
Mă anunți prin semne că NU? Credeam că putem discuta, eu nu pricep limbajul semnelor, mama nu m-a învățat când eram mică...sunteţi aproape de o vârstă...ah am uitat, nu ai cum să ştii asta, noi nu am dus niciodată discuţiile mai departe de bună ziua.   

Szuszi
is (still) watching you!

3 comentarii: