luni, 22 februarie 2010

Fii un student adevărat!

O scurtă introducere

Ah, primăvara, şi bucuria post-sesiune pe care o aduce! Puteţi să-i simțiți mirosul în aer; examenele sunt la fiecare colţ, studeții la fiecare târg, vărsând în fiecare bar și păcătuind în fiecare cămăruță infestată de șobolani. Bobocii sunt o gramadă încântătoare - dar totodată mult mai mult decât atât. Ei sunt și viitorul!

Liceul este diferit. Plin de majorete, Sportivi şi profesori chelioși cu nici un talent natural, potențialului student nu-i este permis să realizeze ce experienţă minunată poate îndura, în 3-4 ani dezmățați.

Ce-ai zis tu acolo, tinere amic? Tu ești una dintre aceste ramuri de măslin, gata să te îmbarci, sperăm în a te îngriji de viitorul nostru aromat? Ei bine ascultă aproape tinere, şi îți voi explica tot ce trebuie să ştii.


Partea I. Carpe Diem!

Universitatea - cunoscut eronat ca și "College" de către mess- americănizații -capete -de- pulbere ce fac fermecătarea neînţelegere - este remarcabil de asemănătoare cu cufundarea capului într-o găleată de bălegar. Este interesant prima dată, dar nu-ţi vei mai dori să repeți experiența - deci savurează fiecare clipă. Noaptea în care ai rămas blocat în afara căminului mort de beat și bătut până la moarte de către colegi în club la pogo? Majoreta care te-a încătuşat la culcare, în timp ce te-a injectat cu heroină şi ți-a furat toţi banii şi hainele? Aceste lucruri pot părea de neîndurat acum, dar vei dori să-ți amintești fiecare detaliu; peste câțiva ani îți vei aminti pățaniile și vei râde, iar şi iar.

Acest lucru înseamnă că, dacă vedeţi o oportunitate, trebuie să profitați de ea ca un vânător ce prinde un șarpe strălucitor, în căldura habitatului său. Toate aceste lucruri se vor alătura arsenalului dvs. de piese de conversaţie spirituală atunci când veți deveni plictisitori şi chelioși.


Partea a doua. Mănâncă bine!

Notele mari nu se iau numai cu șaorma. De fapt, a fost dovedit ştiinţific că o astfel de dietă conduce la o moarte lentă, dureroasă, catolică - şi tu nu vrei asta. Cu siguranţă intenționezi să devii un înalt membru al Masonilor și să domnești asupra conglomeratului energetic al tatălui tău cu o mână de fier, ca fiecare student bun, şi pentru asta ai nevoie de vitamine şi proteine.

Dacă locuiești la vilă, probabil că ai destule vitamine și proteine să-ți ajungă pt întreaga carieră academică, deci mai fă și puțin sport, pentru Dumnezeu! Invers, dacă locuiești la etajul 10 la bloc, probabil n-ai mâncat o masă copioasă în viaţa ta şi trăiești în sărăcie virtuală - mergi la dentist, bronzează-te nițel, şi află că amidonul în sos de roșii pe blat de pizza nu poate fi numit o masă.


Partea a treia. Socializează! (Vecin cu Mănâncă)

Cu excepţia cazului în care încă mai locuiești cu părinţii, vei fi nevoit să te familiarizezi cu o mare varietate de oameni. Unii dintre ei te-ar putea urî; acest lucru este natural. Desigur, nici unul dintre ei nu te iubește, şi în ciuda a ceea ce am spus în timpul introducerii, posibilitatea de a păcătui este probabil la mare distanță.
În afară de persoanele pe care le-ai putea ademeni în pat, va exista o serie de alte persoane. Acestea variază de la "cunoscuţi supărăcioși" la "prieteni platonici" şi aceste relaţii vor rămâne stabilite pentru restul vieții tale naturale. Fii recunoscător, cu toate acestea, pentru oricare oameni dispuşi să vorbească cu tine. Amintește-ți, o fac din bunătatea inimii lor.




În concluzie, mititelule,

Vei uri universitatea, dar asta nu-i vina mea. Tot ceea ce ai crezut până acum este greşit; prin urmare, omoară-ți părinții și profesorii din liceu, dar nu veni să plângi la mine.

Noapte bună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu